Vernieuwen

Gas naar branders
Inspection burner chamber

De voornaamste redenen om een bestaande stookinstallatie of luchtzuiveringsinstallatie om te bouwen en te vernieuwen, liggen voor de hand: de energie-efficiëntie neemt toe, net zoals de beschikbaarheid, terwijl de bedrijfskosten aanzienlijk dalen.

De troeven van L-Inc® als partner zijn in vier specifieke domeinen overduidelijk.

Knowhow

Onze kennis en de realisaties waarin die schuilgaat bewijzen al meer dan twee decennia diensten in uiteenlopende technologie voor branders, verbrandings- en rookgasbehandelingsapparatuur.

Flexibiliteit

We leren onafgebroken bij, passen ons aan, volgen actuele eisen en criteria op de voet, engageren ons en tonen ons een betrokken en flexibele partner voor onze klanten.

Emissie-resultaten

Onze oplossingen voor selectieve katalytische reductie (SCR) en selectieve niet-katalytische reductie (SNCR) zijn ontworpen om te voldoen aan de actuele regelgeving rond NOx-emissies.

Maatwerk

Wij ontwerpen en bouwen oplossingen op maat voor verbranding en rookgasbehandeling. Elke situatie is anders en daarom is ook elke oplossing anders.

 

Know-How

> 20 jaar bewezen technologie in branders, verbranding en rookgasbehandelingsapparatuur

Flexibiliteit

Wij luisteren, passen ons aan, zetten ons in tot gezamenlijk resultaat

Emmisies

Onze oplossingen voor selectieve katalytische reductie (SCR) en selectieve niet-katalytische reductie (SNCR) zijn ontworpen om te voldoen aan de NOx-emissieregelgeving.

Op maat

Wij ontwerpen en bouwen oplossingen op maat voor verbranding en rookgasbehandeling.

contacteer ons zodat we samen kunnen optimaliseren

Duurzame waardecreatie maakt deel uit van onze verantwoordelijkheid en die van onze klanten. We leveren een op maat gemaakte aanpak met kwaliteit en service als streefdoel.